Exposities

Louis Hartlooper Complex

08-10-2021 - heden | Meisje in het Wit is gevraagd om de kunst te verzorgen in het Louis Hartlooper Complex. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen en zijn we trots op. Vanaf heden zullen er wisselende exposities te zien zijn.
LHC, Tolsteegbrug 1, Utrecht. Dagelijks geopend van 11:00 - 23:00.

De Pomp

15-07-2021 - heden | Op dit moment is onze pop-up expo te zien bij restaurant de Pomp. Het restaurant is gevestigd in een oud tankstation aan de Croeselaan. Je kunt er terecht voor ontbijt, lunch, diner én een selectie van onze kunst! Hopelijk zien we je snel verschijnen @ de Pomp, Croeselaan 122, Utrecht. Dagelijks geopend van 10:00 - 23:00.

Luisa Estrada @ Restaurant Céline 

20-02-2021 | Achter de schermen zijn we altijd op zoek naar nieuwe locaties voor het werk van onze makers. Restaurant Céline is zo'n toffe plek. Het restaurant is gelegen in Fort Jutphaas, een stoer en ruig fort in Nieuwegein. Naast een heerlijk diner kun je straks ook genieten van de prachtige etsen van Luisa Estrada. Zodra het restaurant weer open mag laten we het je direct weten! Tot dan @ Fort Jutphaas, Nieuwegein.

Meisje in het Wit @ Karibu

    03-12-2020 - heden | Meisje in het Wit opent haar eerste expositie in het nieuwe restaurant van Karibu in het iconische Hooghiemstra gebouw aan het Griftpark. Samen met je all day brekkie (to go) kun je nu genieten van de imposante collages van Noa Defesche. Naast haar originele werken zijn er mooie reproducties van haar werk te koop. Hopelijk zien we je snel verschijnen bij KaribuHooghiemstraplein 55, Utrecht.