Exposities Utrecht

Meisje in het Wit organiseert continu exposities op diverse locaties in Utrecht. Je kunt hier genieten van de kunstwerken van verschillende makers. Als je op zoek bent naar betaalbare kunst voor aan de muur kun je hier terecht voor inspiratie. Alle geëxposeerde kunstwerken zijn te koop. Je kunt een kunstwerk kopen door de QR-code op het werk te scannen en het direct in onze webshop te bestellen.

Koffie Leute

26-01-2022 - heden | Vanaf heden kun je bij Koffie Leute naast hoge kwaliteit koffie, huisgemaakt gebak en vintage videogames ook terecht voor je dagelijkse dosis kunst. Vanaf heden zullen er wisselende exposities te zien zijn.

 

Koffie Leute, Westerkade 30, Utrecht. Doordeweeks geopend van 08:00 - 17:00, in het weekend vanaf 10:00.

Louis Hartlooper Complex

08-10-2021 - heden | Meisje in het Wit is gevraagd om de kunst te verzorgen in het Louis Hartlooper Complex. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen en zijn we trots op. Vanaf heden zullen er wisselende exposities te zien zijn.


LHC, Tolsteegbrug 1, Utrecht. Dagelijks geopend van 11:00 - 23:00.

Luisa Estrada @ Restaurant Céline 

20-02-2021  - heden | Achter de schermen zijn we altijd op zoek naar nieuwe locaties voor het werk van onze makers. Restaurant Céline is zo'n toffe plek. Het restaurant is gelegen in Fort Jutphaas, een stoer en ruig fort in Nieuwegein. Naast een heerlijk diner kun je hier ook genieten van de prachtige linodrukken van Luisa Estrada. 

 

Céline, Fort Jutphaas 3, Nieuwegein. Kijk online voor de actuele openingstijden

Karibu

    03-12-2020 - heden | Zin in een decadente brunch, relaxte borrel of homemade dinner? Bij Karibu, in het iconische Hooghiemstra gebouw aan het Griftpark, kun je naast al het lekkers op de kaart nu ook genieten van het werk van Noa Defesche, Hanneke Rozemuller en Roxy van Bemmel. Zien je daar!

    Karibu, Hooghiemstraplein 55, Utrecht. Kijk online voor de actuele openingstijden