Andrew Tseng

Andrew Tseng is een illustrator uit Amsterdam met een fascinatie voor het absurde en het groteske. Zijn werk bestaat vaak uit theatrale scènes met daarin bizarre karakters waarmee hij de grenzen van masculiniteit en menselijkheid opzoekt.

Andrew werkt voornamelijk digitaal, maar maakt ook gebruik van analoge druktechnieken zoals zeefdruk en risoprint. Deze technieken hebben grote impact op zowel het ontwerpproces als het uiteindelijke resultaat door onder andere een verlevendiging van de kleuren en tactiliteit. 

All Horns and Rattles

Speciaal voor Meisje in het Wit maakte Andrew de zeefdruk 'All Horns and Rattles'. Het feit dat Andrew zelf gitarist is in de band Toto Boroto heeft hem duidelijk geïnspireerd.

DOGMA

De onderstaande zeefdrukken zijn onderdeel van de serie DOGMA waarin de leer van the Hounds of Love. In de hoofdrol een spirituele groep hondenaanbidders die ernaar streven zelf hond te zijn, het toonbeeld van deugdzaamheid. "De hond koestert geen wrok, zijn hart is vol liefde. Hij leeft in het nu en zijn fysieke incarnatie is volmaakt. Oh, als de mens maar zou luisteren, zou de wereld een prachtige plek zijn!"

Naast de DOGMA serie zijn ook de onderstaande zeefdrukken van Andrew verkrijgbaar in onze webshop.